Wednesday, 25 September 2013

THE FIRST DAY OF POSTING AT HOSPITAL SELAYANG.....

ASSALAMUALAIKUM....


Hari yang pertama merantau ke kawasan baru dan baru... bagai rusa masuk kampung ( betui x peribahasa ni)...hehe... malas nak check google..hentam saja..


Hospital selayang jauh... pegi rm 16, balik rm 22( ni jem punye pasal)itu je la... xpe..MENCARI ILMU tu kan berjihad name nya... duit lain cerita yang penting, menuntut ilmu kerana ALLAH

pagi tu bersedia la menahan teksi, yang sedihnye... 3 teksi tahan,3-3 tu xmo p hantar g hospital selayang..agaknye jauh kot.. tawakal je la waktu tu, seb baik la ade gak teksi yg sanggup nak p hantar hospital tu..... abg teksi tanya buat ape nak pegi sana.. dengan konfident n selambanya den ckp 'nakpegi kursus...' pergh kemain lagi kursus konon, padahal belajar pun xabih g...hahahah.. ape salahnye sekali sekala menipu hehe... belakon sikit jadi org yg dh bekerjaya..heyhey.. "syikin jangan belagak ye,kekal kan wasatiyyah itu"----------------- insyaAllah..

two doctors (MO) with me today.. so nice ... yg best siap belanja minum nescafe lagi tu. alamdullilah.. abih dlm kul 12.3o tghri so mmg rush la pastu sbb nak kejar kelas petang...  jem kot......... kalo dh jem ni, harga pun tau2 je la kan.. huhu.. xpelah yg penting selamat smpai..


for me dis attachment give me alot of knowledge and doctor teach me alot thing about ocular disease..

thx doctor... and ALHAMDULLILAH...

prepare another posting tomorrow at HOSPITAL AMPANG PUTERI...

~~~~~ada tak putera raja kat sane?heheh..... :P

4 comments:

  1. waaaaaaaaa.... ngah cari putera raja ek..? =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak cari putera katak sebenarnye...putera katak kan ensem..hehehe...........................................akak............

      Delete
  2. Huhuhu. Good luck untuk sok ikin. Pg baik2. Sorang je kan kat AP? fighting!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa....atin cepat bg link blog..nak follow

      Delete